31955
Pozostałe zbiory
W koszyku
Zioła w kuchni / z niem. przeł. Aldona Zaniewska. - Warszawa : "Świat Książki", 2007. - 112 s. : il. kolor. ; 24 cm.
Leksykon ziół, poradnik zielarski i książka kucharska. Wybór, uprawa, przechowywanie i przeznaczenie ziół. Przepisy na dania z dodatkiem ziół, czyli wszystko o ziołach w kuchni. Od charakterystyki najpopularniejszych ziół (smak, aromat, zastosowanie), przez sposoby ich przygotowywania, po przepisy na zupy, drugie dania i sałatki, które nie mogą się obejść bez odpowiednich przypraw.
Status dostępności:
Osielsko Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej