31955
Other collections
In basket
Żywienie w chorobach serca / Zofia Wieczorek-Chełmińska. - Wyd. 2. - Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL, 2003. - 223, [1] s. ; 14 x 21 cm.
Cały cywilizowany świat już dawno wie, że nadmierne spożycie tłuszczów zwierzęcych, cukru i słodyczy, ograniczenie błonnika i witamin prowadzą do miażdżycy, nadciśnienia, zawału serca i zakrzepicy krwi. A my? My przodujemy w statystyce umieralności na choroby krążenia i nowotwory. Każdy moment jest dobry, aby podjąć decyzję, że chcemy żyć zdrowiej, a więc dłużej! A na to jest jedna rada: zmienić radykalnie sposób żywienia. I nie chodzi tu wcale o to, aby się głodzić i męczyć wymyślnymi dietami. Po prostu trzeba jeść inaczej. A jak - dajemy wam gotową "receptę".
Availability:
Osielsko Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 613.2 (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again